• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Живий ланцюг "Я проти насильства"

Живий ланцюг "Я проти насильства"

2018-12-07

/Files/images/pshkova/261118/IMG_0001.JPG

7 грудня у фойє школи живий ланцюг "Я проти насильства" утворили активісти учнівського колективу з нагоди акції протесту "16 днів без насильства". До ланцюгу приєдналися учні які побажали таким чином висловити своє ставлення до насильства та гендерної рівності в країні.

Це робиться для того, щоб показати людям, що навіть якщо є в них такі проблеми зв’язані з насильством, щоб вони це не приховували, зверталися в правоохоронні органи, до психологів, до любих людей, які можуть допомогти. Учні хотіли продемонструвалти всій Україні, що ми є одна сім’я. Якщо в якоїсь людини є проблема, то її треба вирішувати, а не приховувати.

- "Ми сьогодні приєдналися до живого ланцюга по багатьох причинах. Ну насправді, зараз у нас в Україні відбувається війна, і я думаю, що це дуже актуально збиратися молоді і підтримувати наших хлопців, які зараз відвойовують українську честь і нашу можливість зараз тут вчитися"– додає учасниця акції учениця 11 класу Строчинська Юлія."

Багато з тих, хто страждає від насильства, не заявляють про пережите приниження через страх помсти, брак коштів, турботу про дітей, побоювання, що до їхніх слів поставляться скептично або з недовірою.

/Files/images/pshkova/261118/IMG_0003.JPG

педагог-організатор Пєшкова О.А.

Кiлькiсть переглядiв: 160