• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Новини
  • Читацький турнір "Знавці 12 подвигів Геракла"

Читацький турнір "Знавці 12 подвигів Геракла"

2018-09-26

/Files/images/krivoruchenko/20180921_132951.jpg

Упродовж минулого тижня для учнів 6-их класів був оголошений читацький турнір "Знавці 12 подвигів Геракла". Мета заходу - розвивати читацький інтерес дітей за рахунок позакласного читання, зацікавити школярів давньогрецькою міфологію, формувати навички літературного аналізу художніх творів та вміння згуртовуватися в процесі виконання спільних завдань.

За умовами турніру перемагає той клас, у якому більша кількість учнів виявить бажання прочитати всі 12 подвигів Геракла та створити єдиний плакат, відтворивши на ньому головних героїв 12 міфів, ідею кожного твору та риси характеру Геркулеса, які розкриваються у кожному з епізодів.

Гра захопила школярів. Протягом однієї перерви учні 6-их класів розібрали хрестоматії з давньогрецької міфології в бібліотеці. І вже на наступний урок представники обох шкільних колективів були готові презентувати самостійно зроблені плакати та відповідати на запитання вчителя за міфами "12 подвигів Геракла". /Files/images/krivoruchenko/20180921_124416.jpg

Згуртованість, дотримання поставлених вимог забезпечили перемогу 6-Б класу. Вітаємо переможців читацького турніру! Бажаємо їм подальших творчих звершень та невпинного бажання до розкриття таємниць літературного світу. Учням 6-А класу бажаємо єдності й згуртованості, уважності до поставлених перед ними завдань.

Найцінніша перемога - перемога самого себе! Тож читайте та вдосконалюйте себе!

Криворученко С.В., учитель зарубіжної літератури

Кiлькiсть переглядiв: 282